June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Petrecere cu 50 de tineri în pădurea bântuită din Hoia Baciu, spartă de poliţişti la miezul nopţii

2 min readVideo

Ghinion pentru 50 de tineri care s-au aventurat în pădurea Hoia Baciu pentru a aparticipa la o petrecere îna er liber. Poliţiştii şi-au făcut apariţia imediat după miezul nopţii, pregătiţi să împartă amenzi petrecăreţilor care au uitat complet de restricţii.

Vezi și

În urma unei sesizări, un echipaj de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Baciu s-a deplasat în pădurea Hoia Baciu unde au oprit o petrecere la care participau 50 de persoane. Tinerii nu respectau prevederile privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice și măsurile specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.
Cercetările continuă pentru identificarea organizatorului evenimentului şi luarea măsurilor legale faţă de acesta.

Petrecere cu 500 de invitaţi pentru ziua de naştere a unei tinere

Nu a fost singura petrecere organizată noaptea trecută în zona Cheile Baciului. La o altă locaţie, o tânără de 22 de ani organizare o petrecere cu peste 500 de persoane pentru a sărbători ziua unei prietene.
“Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizata prin SNUAU 112 la data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.10, cu privire la faptul că în zona Cheile Baciului, în două locații diferite, sunt organizate petreceri la care participă mai multe persoane.
Polițiștii s-au deplasat la prima locație, stabilind faptul că în cadrul evenimentului, organizat în aer liber, participă un număr de aproximativ 500 de persoane, reunite cu prilejul aniversării unuia dintre participanți. A fost identificat organizatorul evenimentului, respectiv o tânără în vârstă de 22 de ani, aceasta fiind invitată la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale care se impun” se arată într-un comunicat al poliţiei.

Activitățile au fost întreprinse cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 și 5 Poliție, a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, precum și a jandarmilor, intervenția acestor forțe ducând la încetarea celor două reuniuni și dispersarea persoanelor prezente.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.