June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O parte din Palatul Versailles a fost transformată în hotel. Preţul pentru o noapte poate începe de la 1.700 de euro

2 min readGalerie foto

Palatul Versailles dispune acum şi de un hotel, ridicat chiar pe terenul palatului. Este primul hotel ridicat pe meleagurile sale în istoria sa de 340 de ani.

Hotelul Airelles Chateau de Versailles, de cinci stele, are 14 suite regale în trei dintre clădirile din incintă, numite după oaspeţi importanţi şi consilieri ai fostului rege. Fiecare dintre acestea are un majordom privat, precum şi acces la bărci şi căruţe de golf pentru a naviga pe imensul teren.
Oaspeţii se pot relaxa la piscina şi spa-ul hotelului şi de asemenea pot avea acces la părţi ale castelului care de obicei nu sunt deschise vizitatorilor. Alte experienţe exclusive includ un tur privat gratuit la Estate of Trianon, un ceai de după amiază inspirat de Marie Antoinette, dar şi un tur privat al Sălii Oglinzilor, cu 357 de oglinzi ce căptuşesc pereţii, potrivit The Sun. Restaurantul hotelului oferă preparate inspirate din bucătăria clasică franceză, cu preparate atent alese.

Preţul unui astfel de sejur începe de la 1.700 de euro pe noapte

Cei ce aspiră la un astfel de sejur ar trebui să înceapă economiile, căci preţul pentru o noapte începe de la 1.700 de euro.
Palatul Versailles a fost anterior o cabană de vânătoare construită de Ludovic al XIII-lea, transformată ulterior într-o imensă atracţie turistică, care atrage de obicei 10 milioane de vizitatori pe an.
În vreme ce britanicii trebuie să intre în carantină la întoarcerea în ţară, Franţa îşi deschide porţile de săptămâna viitoare pentru turiştii care au primit ambele doze de vaccin.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.