June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie care a căzut pe scări a fost salvată de copii ei, de 5 şi 7 ani, în UK: “Am nevoie de ajutor pentru mami, nu este trează”

3 min readO femeie care a căzut pe scări în locuinţa sa din StaffordShire şi a rămas inconştientă a fost salvată de cei doi copii ai săi, Neve, în vârstă de 7 ani, şi Billy, de 5 ani, care au sunat imediat la ambulanţă şi au îngrijit-o pe femeie până la sosirea paramedicilor.

Rebecca Holford şi copii săi Daily Mirror/Andy Stenning

Rebecca Holford a spus că nu îşi aminteşte căderea, însă a fost uimită când s-a trezit în mâinile salvatorilor, care i-au spus că a căzut pe scările din locuinţa sa şi că cei care au salvat-o au fost chiar copii ei, care au alertat ambulanţa.
Fiica ei Neve, în vârstă de doar 7 ani, şi-a păstrat calmul şi a sunat imediat la ambulanţă, în timp ce fratele său Billy, de 5 ani, a adus o pătură cu care a învelit-o pe mama sa aflată în stare de inconstienţă.

Neve i-a spus operatorului: „Am nevoie de ajutor pentru mami, are nevoie de ajutor, nu este trează”. În mod incredibil, fetiţa a reuşit să ofere operatorului adresa completă, cu exactitate. Ba mai mult, până la sosirea paramedicilor, cât mezinul Billy a stat lângă mama lor, Neve a anunţat şi vecinii de incident.

Citește și:

Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce prietenul său a murit alături de tată în liftul groazei, în Marea Britanie

Rebecca, în vârstă de 34 de ani, a declarat pentru The Mirror: „Sunt atât de mândră de ei. Sunt uimitori amândoi”.
Femeia spune că nu îşi aminteşte căderea şi că aceasta ar fi putut fi cauzată de o infecţie internă a urechii, pentru care i s-au administrat antibiotice şi a suferit o contuzie după lovitura la cap, provocată de cădere. Rebecca Holford, care este diabetică şi a suferit până în prezent patru operaţii pe spate în ultimii doi ani, şi-a pregătit de mult copii pentru un astfel de incident.
„Vreau doar ca părinţii să înţeleagă ce diferenţă este atunci când copii ştiu ce să facă. Întotdeauna le-am spus că dacă un astfel de incident va avea loc, trebuie să ştie ce au de făcut. Iar ei au ascultat tot ce le-am spus”, a mai spus Rebecca.

Paramedicii şi şefii serviciului de ambulanţă, mândri de copii
Paramedicii şi şefii serviciului de ambulanţă au adus numai laude celor doi copii, descriindu-i ca fiind ,,foarte curajoşi”. „Plângeam împreună cu ei, eram atât de fericiţi din cauza faptului că au ştiut ce să facă în situaţie de criză”, au spus aceştia.
O purtătoare de cuvânt a serviciului de ambulanţă a declarat pentru The Mirror: „Am primit un telefon de la o fetiţă extrem de curajoasă care raporta că mama ei a căzut pe scări şi că în casă se află şi fratele ei mai mic. A reuşit să furnizeze operatorului de apel adresa completă”.
După acest incident, Rebecca Holford a fost transportată la spital şi supusă îngrijirilor medicale. Ea s-a întors acasă la scurt timp, după ce starea ei a fost slabilizată şi a petrecut după amiaza împreună cu cei doi copii ai săi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.