June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Clipe cumplite la bordul unui avion Delta Airlines. Un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor pentru a deturna aeronava: “Opreşte!”

2 min readVideo

Un avion din cadrul companiei DELTA Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în New Mexico, după ce un pasager a vrut să intre în cabina pilotului, pentru a opri aeronava în timpul destinaţiei spre Tennessee.

Un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor pentru a deturna un avion Delta Airlines Twitter / jesscribe

Avionul a decolat din Los Angeles, cu destinația obișnuită spre Nashville, dar a fost nevoit să se oprească în Albuquerque, din cauza unui bărbat care a încercat să oprească cursa. Incidentul a avut loc sub privirile îngrozite ale pasagerilor.
“Am fost cu această cursă pe rândul 3 – martoră la tot ce s-a întâmplat. Înfricoșător, dar însoţitorul nostru de zbor Delta, Christopher Williams, a acționat rapid. La fel au făcut și câțiva pasageri din jurul meu”, a postat utilizatorul Twitter Jessica Robertson, care a şi pus un video al incidentului.

Bărbatul a fost pus la pământ de alţi trei pasageri

Citește și:

Incident deasupra Mării Barents. Un avion american antisubmarin a fost interceptat de un MiG rusesc
Un avion care trebuia să decoleze de pe Otopeni a fost întors din drum, după ce echipajul a auzit un zgomot îngrijorător

În videoul postat pe Twitter, bărbatul a fost pus la pământ de către alte trei persoane aflate la bordul avionului, timp în care unul dintre aceştia şi-a scos cureaua pentru a-l lega pe atacator, până când aeronava a aterizat în Albuquerque, potrivit The Sun. În tot acest timp bărbatul a continuat să ţipe: „Opriţi avionul”, martorii fiind înfricoşaţi.

Avionul a aterizat în Albuquerque în jurul orei 14:20, unde pasagerul a fost preluat şi reţinut de către autorităţi.

“Pasagerul nu a avut succes. Avionul a aterizat în siguranță, iar pasagerul a fost reţinut de poliție și FBI. Este în custodie acum”, a declarat compania Delta într-un comunicat.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.