June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Campionatul Mondial de Formula 1. Marele Premiu din Singapore a fost anulat

2 min readPentru al doilea an consecutiv, Marele Premiu al Republicii Singapore a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Cea de-a 16-a cursă a campionatului din 2021 de Formula 1 era programată în intervalul 1-3 Octombrie.

Marele Premiu din Singapore a fost anulat Profimedia

Anularea cursei din Singapore a fost confirmată de organizatori, vinerea trecută. ,,Să anulăm evenimentul pentru al doilea an consecutiv este o decizie dificilă, însă necesară pentru respectarea restricţiilor care vizează evenimentele live din Singapore” a declarat vicepreşedintele Marelui Premiu din Singapore, Colin Syn.
,,Nu am putea fi capabili să le oferim fanilor experienţa completă la care se aşteaptă, în timp ce prioritizăm sănătatea şi siguranţa lor, a contractorilor, a voluntarilor şi a personalului” a adăugat acesta, potrivit RaceFans.

Circuitul Marina Bay

Circuitul Marina Bay găzduieşte Marele Premiu al Republicii Singapore din anul 2008. Cursa are loc noaptea, în luminile orizontului din „Oraşul Leilor”.
Circuitul de stradă este îngust, iar barierele pereţilor sunt necruţătoare. Deşi, monoposturile concurează cu o setare ce favorizează forţa de apăsare pentru a suplini lipsa aderenţei, ele pot depăşi 310km/h datorită sistemului DRS.
Formula 1 a anunţat că lucrează la înlocuirea etapei din Singapore. O a doua cursă în America ar putea avea loc înaintea intervalului stabilit în perioada 22-24 Octombrie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.