June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat din Rusia a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că micuțul plângea

2 min readCaz uluitor în Rusia. Un bărbat a aruncat un băiețel de 18 luni de la etajul 5 al unui bloc. Luni, individul a fost arestat, informează Daily Mail.

Aleksey Levchenko, 42 de ani, a recunoscut fapta și a mărturisit că a aruncat copilul de la etaj deoarece s-a s-a enervat de plânsul său. Acuzat de omor, bărbatul riscă o condamnare pe viață.Copilul a fost găsit mort, cu capul înfășurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul lui Levchenko, situat în orașul Kirov. Cum a ajuns copilul în casa criminalului
 
La data de 11 mai, Levchenko a invitat două femei la o petrecere. Una dintre ele, despre care se știe că are 26 de ani și că se numește Ksenia, şi-a adus şi fiul cu ea.Copilul dormea în căruciorul său, când adulții au rămas fără alcool, iar femeile au ieșit să mai cumpere, potrivit presei locale. Astfel, micuțul a rămas în grija lui Levchenko.În timp ce femeile erau la cumpărături, copilul s-a trezit şi a început să plângă. Conform anchetatorilor, Levchenko a încercat mai întâi să-l liniştească pe băiețel, punându-i o pungă de plastic pe cap.Deoarece micuțul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe acesta de la balconul aflat la 50 de metri înălțime, potrivit poliției. Copilul a rămas nemișcat pe pământ. O adolescentă l-a văzut și a chemat ambulanța.Sosiți la fața locului, paramedicii au declarat copilul mort, după ce l-au examinat. Băiețelul încă mai avea punga de plastic pe cap.Levchenko a fost arestat și și-a mărturisit crima.Oamenii legii au deschis, de asemenea, un dosar penal pentru neglijență împotriva serviciilor sociale locale, care știau că mama copilului obișnuia să consume alcool, însă nu au intervenit pentru a proteja băiețelul.
În acest caz, ancheta este în curs de desfășurare.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.