June 12, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Statuia Fecioarei Maria din Sânandrei “plânge cu lacrimi de mir”. Cum interpretează oamenii şi Biserica semnul divin

3 min readVideo

De Iulia Pop.Publicat: 25.05.2021, 13:54.
Actualizat: 25.05.2021, 13:55

E semn divin! Asta spun locuitorii unei comune de lângă Timișoara, dar și preotul, de când statuia Fecioarei din curtea bisericii greco-catolice ar fi început să plângă cu lacrimi de mir. De o săptămână, oameni din toată regiunea merg acum la Sânandrei să se închine și să aducă flori. Reprezentanții Episcopiei Greco – Catolice au venit și ei să vadă minunea, însă au recoltat și probe, pe care le vor trimite către 3 laboratoare.

Vezi și

“Ne cheamă din nou pe toți la convertire, la rugăciune. Voiam să vă arăt și dumneavoastră și urmele, dârele, care ies de la ochi, pare că ar fi mir, nu știm, noi nu ne pronunțăm înaintea bisericii.”
De o săptămână, preotul paroh George Rădulescu nu mai are liniște. A fost primul care a văzut lacrimile Fecioarei. “Inclusiv astăzi coboară în jos mirul pe barbă, pe bărbie. Fecioară Maria, roagă-te pentru noi!”

S-a întâmplat într-o dimineaţă, după slujbă. Când preotul a ieşit în grădină pentru a îngriji florile aduse de credincioşi, a observat că unele erau doborâte de vânt.

Citește și:

Pelerinaj în Sibiu la moaștele “medicului trupului”, Sfântul Luca. Preot: “O femeie bolnavă de cancer în stare de metastază s-a vindecat după ce a fost aici la raclă”
Imagini impresionante la primul pelerinaj după relaxarea restricţiilor. Peste 30 de mii de credincioşi catolici s-au rugat pe dealul de la Şumuleu Ciuc

George Rădulescu – preot paroh: M-am adresat fecioarei Maria: “Uite, au căzut florile, să le aranjez.” Când mă uit la statuia Maicii Domnului am văzut lacrimi pe obraz. Nu ştiam ce sunt, erau lucitoare, mult mai consistente ca acum şi solidificate, dar se prelingeau încet.
Ce prevestesc lacrimile? Oamenii se tem de ce e mai rău
De când s-a aflat de minunea de la Sânandrei, oamenii vin de peste tot ca să admire icoana.

Femeie: După mine este un semn. Vor veni vremuri grele. Maica Domnului încearcă să ne facă să ne apropiem de Dumnezeu și noi nu ne apropiem, pentru că nu înțelegem mesajele ei, nu avem inima deschisă către Dumnezeu şi Maica Domnului când vede că noi nu suntem receptivi plânge, ca orice mamă al cărei copil nu ascultă.
Bărbat: E un semn deosebit și e un mare har și pentru această biserică. Ca şi la biserica Regina Maria de dincolo, din moment ce Sfânta Fecioară Maria a plans înainte de pandemie, şi acum se va întâmpla un eveniment.
George Rădulescu – preot paroh: Trebuie să fim precauți, să nu fim chiar exaltați, pentru că există și cârcotași, cum au existat și pe timpul lui Hristos, care au spus că nu este fiul lui Dumenzeu. Trebuie să primim şi un semn. Multe statui, icoane au lăcrimat în lumea întreagă şi după aceea a fost şi un mesaj, un semn.
Reprezentanții Episcopiei Greco Catolice au recoltat probe din lichidul care se scurge din ochii Fecioarei şi le-au trimis către 3 laboratoare: la IML, la un institut privat și în străinătate. Monumentul Maicii Domnului este de anul trecut în comuna Sânandrei, după ce a fost donat de un credincios din Germania.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.