June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ludovic Orban: PNRR urmează să fie prezentat miercuri în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului

2 min readSenatul şi Camera Deputaţilor se reunesc miercuri, în plen reunit, pentru a fi prezentat Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunţat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, după şedinţa Birourilor permanente reunite.

Ludovic Orban: PNRR urmează să fie prezentat miercuri în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului Hepta

PNRR va fi prezentat miercuri în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului
“Birourile permanente reunite au hotărât convocarea plenului Camerelor reunite pentru ziua de mâine, la ora 13,00. Pe ordinea de zi vor fi doar două puncte: prezentarea Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare (PNRR) cu intervenţii din partea grupurilor parlamentare, pe baza reprezentării în Parlament”, a precizat Orban.

El a precizat că premierul “va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR, iar fiecare grup parlamentar va avea un timp pentru a-şi exprima punctul de vedere în limita unui timp stabilit în funcţie de numărul de parlamentari, aşa cum e cutuma parlamentară”, potrivit Agerpres.

Citește și:

PNL a stabilit data congresului. Doar Ludovic Orban și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului. Anunțul lui Florin Cîțu

Orban a adăugat că PNRR va fi pus pe masa Comisiei Europene în termenul care a fost stabilit. Liderul liberal a mai precizat că pe ordinea de zi a şedinţei plenului reunit de miercuri se află şi ratificarea Tratatului EURATOM.
“La punctul doi, ratificarea Tratatului EURATOM, o ratificare care este extrem de importantă, pentru că ratificarea trebuie făcută în fiecare ţară şi în funcţie de această ratificare depinde momentul în care Comisia poate să iasă pe piaţă pentru a putea realiza împrumuturile”, a spus Orban.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.