June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cei mai buni jucători de snooker din România și-au dat întâlnire la Reghin, în cadrul turneului “Monte Cristo”

2 min readOpt dintre cei mai buni jucători de snooker din România şi-au dat întâlnire la Reghin în cadrul unui turneu demonstrativ. Este primul eveniment de acest tip care se organizează în judeţul Mureş. Federaţia Română de Snooker, cea care a organizat turneul, are planuri mari pentru urbea mureşeană. Vrea ca pe viitor să organizeze acolo competiţii la care să participe şi marile nume ale snookerului mondial. Câştigătorul primei ediţii a trofeului “Monte Cristo” este Andrei Orzan.

Vezi și

Andrei are 26 de ani. A auzit prima dată de snooker de la televizor, în urmă cu 13 ani. De atunci joacă aproape zilnic şi a reuşit să câştige numeroase premii şi trofee.
Andrei Orzan, câștigător: Acest sport înseamnă pasiune pentru mine. Secretele reuşitei sunt o echipă bună, mult antrenament şi dedicare.

Francisc Tobă, președintele Federației: Muncă, muncă, muncă. Aşa am ajuns aici.

Opt dintre cei mai buni jucători de snooker din ţară au participat la turneul demonstrativ, organizat de Federaţia Română de Snooker, cu sprijinul prințului Dimitrie Sturdza.
Prinţul Dimitrie Sturdza, preşedinte de onoare al Federaţiei: Snookerul este un sport pe care poţi să îl practici ca tânăr şi ca bătrân. Este ceva pentru totdeauna. Este un sport nobil, este un sport care te învaţă şi să câştigi şi să pierzi.
Dragoș Cozmanciuc, directorul Federaţiei: Ne dorim înfiinţarea unui club sportiv, pentru că anul viitor avem şi momentul aniversar al Federaţiei Române de Snooker, care a fost înfiinţată în 2007, anul viitor vom avea 15 ani şi ne dorim să facem sport de performanţă, nu de agrement, sau de divertisment cum mai cred unii.

În 14 ani de existentă, Federaţia Română de Snooker a organizat trei campionate europene şi un campionat mondial, iar acum pregăteşte un nou campionat european pentru anul viitor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.