June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bătrân sedus și drogat cu somnifere de o femeie care l-a filat. Suspecta i-a furat bani și bijuterii

2 min readVideo

De Andre Rotaru.Publicat: 25.05.2021, 13:58.
Actualizat: 25.05.2021, 14:01

Un pensionar din București a rămas fără economii după ce a visat la o idilă. Bărbatul a cunoscut întâmplător o femeie, pe care apoi a invitat-o în casă. Aceasta i-a strecurat bătrânului un cocktail periculos de somnifere, iar apoi s-a făcut nevăzută cu banii şi bijuteriile pe care le-a găsit în locuinţă.

Vezi și

Polițiștii au descins la locuința femeii în vârstă de 42 de ani și au ridicat mai multe probe. Între timp, femeia a fost condusă la audieri și este, acum, arestată preventiv pentru 30 de zile.
Totul s-ar fi întâmplat la începutul acestei luni, când victima în vârstă de 65 de ani a povestit că ieșise din casă pentru a-și retrage pensia de la bancomat. Pe stradă s-a întâlnit, întâmplător, cu femeia, care, după un scurt dialog, l-a invitat la o cafea la un restaurant din zonă.

Bărbatul a acceptat, și-a comandat o băutură și cât timp era la toaletă, femeia i-ar fi strecurat în pahar un cocktail pe care, medicii care au examinat victima, l-au desemnat ca fiind extrem de periculos. Vorbim despre mai multe somnifere puternice care i-au fost administrate bărbatului, fără ca acesta să știe.

Victima povestește că a plecat la scurt timp din restaurant, a mers spre casă, însă ar fi adormit pe drum, în timp ce încerca să coboare dintr-un autobuz. Femeia l-ar fi condus la locuința lui, apoi l-ar fi abandonat și ar fi început să-i ia bunurile din casă: bijuterii, bani și mai multe covoare.
Ulterior, femeia a plecat din locuința victimei, s-ar fi întâlnit cu fiica bărbatului, care ar fi recunoscut covoarele, motiv pentru care a anunțat poliția.
Polițiștii fac acum verificări pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.