June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că plângea, în Rusia

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 25.05.2021, 23:25.
Actualizat: 25.05.2021, 23:25

Caz de-a dreptul şocant în Rusia, unde un bărbat este acuzat că a aruncat un copil de 18 luni de la balconul aflat la etajul 5.

Galerie (2)

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat că plângea, în Rusia Shutterstock

Un bărbat a aruncat un copil de 18 luni de la etajul 5, enervat de plânsul său, în Rusia
Aleksey Levchenko, 42 de ani, a fost arestat şi şi-a recunoscut fapta, susţinând că „s-a enervat de plânsul său”. Bărbatul riscă acum o condamnare pe viaţă pentru crimă.

Micuţul a fost găsit mort cu capul înfăşurat într-o pungă de plastic, la scurt timp după ce a fost lăsat în apartamentul bărbatului, situat în vestul oraşului Kirov. Levchenko invitase două femei la o petrecere pe 11 mai.

Citește și:

O mamă din Olt şi-a ucis în bătaie bebeluşul de 2 luni, pentru că plângea. Tânăra de 25 de ani și-a aflat sentinţa
Un băieţel de patru ani a murit, spulberat de o dubă, în timp ce se juca lângă casă, în Irlanda: “Avea o inimă de aur, o tragedie absolut teribilă”

Enervat de plânsul copilului
Una dintre ele, o femeie de 26 de ani, pe nume Ksenia, şi-a adus şi fiul cu ea. Copilul dormea în căruciorul său, când adulții au rămas fără alcool, iar femeile au ieșit să mai cumpere, scrie presa locală, lăsându-l pe Levchenko să-l îngrijească pe copil.
Cât femeile au lipsit, micuţul s-a trezit şi a început să plângă după mama sa. Anchetatorii spun că Levchenko a încercat mai întâi să îl liniştească punându-i o pungă de plastic pe cap.

Când copilul a continuat să plângă, Levchenko l-a aruncat pe micuţul neajutorat de la balconul aflat la 50 de metri înălțime, a spus poliția. Micuţul a rămas nemișcat pe pământ, până când a fost văzut de o adolescentă, care a sunat la serviciile de urgență.
Paramedicii au declarat copilul mort, după ce l-au examinat la fața locului. Băiețelul încă mai avea punga de plastic pe cap. Levchenko a fost arestat și pus în custodie după ce a mărturisit crima.
Oamenii legii au deschis, de asemenea, un dosar penal pentru neglijență împotriva serviciilor sociale locale care știau despre abuzul de alcool al mamei copilului, dar nu au intervenit pentru a-l proteja pe băiat. Ancheta este în curs.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.