June 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cutremur în România. În ce zone a fost resimțit seismul

2 min readUn cutremur a avut loc la primele ore ale zilei de miercuri. Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea.

Un seism a avut loc în noaptea zilei de 26 mai 2021 Shutterstock

Conform Centrului Seismologic Euro-Mediteranean, cutremurul a avut o magnitudine de 4,5 la o adâncime de 140 de kilometri, revizuită apoi de INFP la o magnitudine de 4,7, la adâncimea de 128 kilometri.
„Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 73km E de Brasov, 81km NE de Ploiesti, 113km S de Bacau, 117km V de Braila, 118km V de Galati, 131km N de Bucuresti, 154km NE de Pitesti, 188km E de Sibiu, 194km SV de Iasi, 196km N de Ruse”, mai informează INFP.

Seismul a fost resimțit, conform măturiilor, în toate sectoarele din București, în Buzău, Ploiești, dar și în Iași, Mioveni, Târgoviște sau localități din județele Constanța, Ialomița și Ilfov.

Citește și:

Reabilitarea clădirilor din Bucureşti, doar cu promisiuni: “Dacă nu îţi faci tu singur, că te plouă în cap, nu vine primăria “hai să te ajut că te plouă în casă”

„S-a simțit pe orizontala, cam 3 secunde. Eram in pat, bloc cu structura de beton, etaj 2, cu fundație si subsol. S-a simțit destul de bine”, a scris un bucureștean.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.