June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Drama lui Ionuţ Gologan, românul arestat în Malaezia în urmă cu nouă ani. Tatăl tânărului: „Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură”

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 18.05.2021, 15:47.
Actualizat: 18.05.2021, 15:47

Ionuţ Gologan, românul care a fost prins cu droguri în urmă cu nouă ani pe un aeroport din Malaezia şi care a primit, în final, o condamnare de 20 de ani de închisoare, trăieşte o adevărată dramă în spatele gratiilor.

Drama lui Ionuţ Gologan, românul arestat în Malaysia în urmă cu nouă ani. Tatăl tânărului: „Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură”

Dumitru Gologan, tatăl tânărului susţine că acesta a ajuns piele şi os şi nu mai are niciun dinte în gură, după ce a fost torturat în spatele gratiilor.
„Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură, a fost bătut şi chinuit, a slăbit piele şi os de nimeni nu l-ar mai recunoaşte”, a povestit bărbatul pentru Observatorul Prahovean.

Copil sărac, Ionuţ a fost crescut de tatăl şi de bunica sa, după ce mama copilului l-a abandonat. Cei doi speră acum să îl revadă într-o zi acasă.

Citește și:

Român acuzat de fraudă bancară şi furt de identitate, condamnat la închisoare în Statele Unite ale Americii
Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, ar putea să scape de pedeapsa capitală. Tudorel Toader tocmai a semnat un acord cu autorităţile malaeziene

Într-o situaţie grea
„E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentinţa e aceeaşi. Nu există acord diplomatic între cele două ţări. Copilul meu a fost folosit. Nici nu ştia ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la ţară, folosit de alţii drept cărăuş. Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează.
Întreaga viaţa i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în ţară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante. Ne e foarte dor de el, ştim că a greşit, dar nu merita o aşa soartă” a mărturisit Dumitru Gologan. Ionuţ este primul român care a primit pedeapsa capitală pentru trafic de droguri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.