June 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Morţi învăluite în mister: Doi tineri căsătoriţi, găsiţi fără viaţă în pat de către mama femeii, îngrijorată că perechea şi-a “uitat” fiul la şcoală, în Marea Britanie

3 min readDe Monica Palade.Publicat: 18.05.2021, 13:31.
Actualizat: 18.05.2021, 13:45

Tragedie uriaşă într-o familie din Marea Britanie. Doi tineri căsătoriţi au fost găsiţi morţi în pat, de mama femeii, care a venit îngrijorată să vadă ce s-a întâmplat, după ce aceştia au ratat să-l ia pe fiul lor de la şcoală.

Morţi învăluite în mister: Doi tineri căsătoriţi, găsiţi fără viaţă în pat de către mama femeii

Michael şi Maria Greenaway, ambii de 30 de ani, nu au răspuns nici de această dată, aşa că femeia a fost nevoită să spargă uşa casei lor din Cirencester, Gloucs, înainte de a-i găsi pe cei doi fără viaţă. Se crede că perechea a murit din cauza unei scurgeri de monoxid de carbon.
Fiul cuplului dormise la bunica sa cu o seară înainte şi asta i-a fost probabil salvarea. Bunica şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav când băiatul a sunat-o de la şcoală şi i-a spus că mama lui nu a venit după el. Incidentul a avut loc pe data de 10 mai.

O moarte învăluită în mister

Citește și:

Moartea misterioasă a unui băiat de 15 ani, la doar o zi după ce bunicul său s-a stins din viaţă, în Italia. Adolescentul ar fi suferit un stop cardiac
Toţi tinerii dintr-o maşină care s-a răsturnat, la Suceava, au murit. Poliţiştii încearcă să afle cu ce viteză conducea şoferul

Echipele de salvare sosite la faţa locului i-au pronunţat morţi pe cei doi la faţa locului, în timp ce poliţia face cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat.
Iniţial, familiei i s-a spus că aceştia ar fi murit din cauza monoxidului de carbon, însă audierele de la Gloucestershire Coroner’s Court, de marţi, 18 mai, au arătat că nu este încă stabilită o cauză a morţii.
Michael Greenaway a fost descris într-o declarație a familiei ca fiind un frate și un fiu fericit, cărora le va lipsi mult. „Noi, ca familie, suntem cu sfâşiaţi de durere. Michael și-a lăsat în urmă părinții, mama Karen Dad Martin, surorile Manph și Emma și pe fiica mult iubită, Millie”.

“Michael avea mereu un zâmbet pe faţă. Era micul nostru diamant şi plecarea lui timpurie va lăsa o gaură imensă în inimile noastre pentru totdeauna”.
O prietenă de a Mariei a scris: „Zboară sus, îngerule. Nu te voi uita. NU-mi vine să cred că ai plecat. Nu te voi uita”.
La rândul său, poliţia din Gloucestershire a precizat: “Morţile sunt tratate ca inexplicabile şi urmează să se stabilească cauza lor”.
Monoxidul de carbon, pericolul din umbră

Nivelurile ridicate de monoxid de carbon pot ucide rapid. Dar, deoarece gazul este incolor, inodor și insipid, nu poate fi ușor recunoscut. Legislația britanică actuală prevede că alarmele de monoxid de carbon (CO) trebuie instalate în toate clădirile rezidențiale atunci când este instalat un aparat fix de ardere a combustibilului solid – cum ar fi o sobă de ardere a buștenilor -. Cu toate acestea, mulți britanici încă nu au alarme de CO audibile. Potrivit Katie Haines Memorial Trust, simptomele otrăvirii cu CO pot fi ușor confundate cu gripa sau chiar cu mahmureala.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.