June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Femeie înjunghiată de concubin pe stradă, la Năvodari, bărbat înjunghiat de fiică pe casa scării, la Constanța

3 min readVideo

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă, marți după-amiază, în Năvodari. Polițiștii au reușit să îl încătușeze pe agresor. Tot astăzi, o femeie cunoscută cu probleme psihice și-a înjunghiat tatăl, pe casa scării unui imobil din Constanța.

Vezi și

Știre în curs de actualizare

Din primele informații obținute de reporterii Observator, femeia este conștientă și are răni provocate de un obiect tăietor pe față și pe picioare. Paramedicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la Urgențe cu o ambulanță.

Individul suspectat de agresiune a fost încătușat de oamenii legii. Se pare că bărbatul ar fi recurs la acest gest deoarece considera că femeia se comportă necorespunzător cu fiul lui.

“Astăzi, în jurul orei 16.50, polițiștii orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în timp ce se afla la locul de muncă. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 39 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv concubinul femeii în cauză, în vârstă de 41 de ani. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a anunțat poliția din Năvodari.
Un alt bărbat, înjunghiat de fiică pe casa scării, la Constanța
Tot astăzi, la Constanța, o femeie în vârstă de 46 de ani, ce ar fi cunoscută cu probleme psihice, și-a înjunghiat tatăl pe casa scării unui imobil.

“Astăzi, în jurul orei 16.10, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în timp ce se afla pe casa scării unui imobil din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 75 de ani, care a fost transportat la spitalpentru îngrijiri medicale. În scurt timp, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei – o femeie, de 46 de ani, aceasta fiind condusă la sediul Secției 3 Poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.