June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Două case au sărit în aer în UK. Un copil a murit şi patru persoane au fost rănite. FOTO

2 min readUn copil a murit şi patru persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o explozie de gaz care a distrus două case la Heysham, în nord-vestul Angliei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a anunţat poliţia, relatează Agerpres, care citează AFP.

“Vom rămâne la locul unei presupuse explozii de gaz (…) care a provocat prăbuşirea a două case şi a avariat puternic o a treia”, a anunţat poliţia din Lancashire, chemată la faţa locului la ora locală 02.40 (01.40 GMT). Profimedia”Din nefericire, puteam acum confirma că un copil a murit şi alte patru persoane au fost rănite, dintre care două grav”, a adăugat poliţia pe Twitter. We remain at scene of a suspected gas explosion on Mallowdale Ave Heysham which has caused 2 houses to collapse & badly damaged another. Sadly, we can now confirm a young child has died & 4 other people have been injured, 2 seriously. Our thoughts are with all those affected. pic.twitter.com/mkiDAFNba3
— Lancashire Police (@LancsPolice) May 16, 2021 Locuitorii de pe această stradă rezidenţială au fost evacuaţi, potrivit aceleiaşi surse. Profimedia”Soţia mea şi cu mine am crezut că am fost treziţi de un cutremur, toată casa a tremurat”, a mărturisit Dan Knowles, care locuieşte la câteva străzi de locul în care a avut loc explozia, potrivit agenţiei Press Association. Awful hope everyone OK. Gas explosion Heysham. pic.twitter.com/xO1PIsZ6SO— Simon Smith (@Simonsmotorhome) May 16, 2021 Distribuitorul Electricity North West a anunţat că a întrerupt alimentarea cu curent electric din precauţie.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.