June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 13 mai 2021. Fanii, din nou pe stadion; O elevă din Maramureș uimește NASA

1 min readVideo

Observator de bine, 13 mai 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Observator de bine, știrile zilei de 13 mai 2021

1) Comisia Europeană a îmbunătăţit prognoza privind economia României. PIB-ul ar urma să crească în acest an cu 5,1%, faţă de 3,8% cât era estimarea din februarie.

2) Fanii se pot întoarce pe stadioane, a anunţat ministrul Tineretului şi Sportului. Primul meci cu spectatori va fi finala Cupei României, din 22 mai.
3) Pictura unei eleve din Maramureş va fi imprimată pe costumul unui astronaut NASA, care va pleca în spaţiu. Tânăra spune că a realizat desenul care a fermecat agenţia spaţială americană în numai două ore.
4) Papa Francisc a reluat tradiţia audienţelor cu public la Vatican şi s-a ales cu un cadou inedit: o pălărie roşie, primită din partea unui filipinez.

5) New York, oraşul care nu doarme niciodată, îşi recapătă renumele. Muzeele, restaurantele şi sălile de spectacol şi-au reluat activitatea, iar artiştii pregătesc spectacole pe Broadway.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.