June 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Florin Cîţu avertizează: “Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricţii”

2 min readPremierul Florin Cîţu avertizează că dacă se opreşte vaccinarea, cel mai probabil românii se vor întoarce la restricţii.

Florin Cîţu avertizează: “Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricţii” Hepta/Mediafax

„Putem să discutăm și despre o frână de mână, dar dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întoarcem la normalitate. Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem! Nu putem să trecem de pandemie decât dacă ne vaccinăm. Asta e clar, nu este niciun dubiu. Faptul că azi a scăzut așa de rapid rata de pozitivare se datorează în mare parte campaniei de vaccinare de succes”, a declarat Florin Cîțu, joi, la Digi 24.
Doar o etapă de relaxare

Premierul spune că măsurile de relaxare anunțate joi reprezintă o decizie importantă, așteptată de români, dar este doar o etapă.

„Putem să discutăm și despre o frână de mână! Este important să înțelegem că avem aceste decizii astăzi pentru că lumea s-a vaccinat. Dacă vrem să menținem acest calendar de revenire la normalitate, nu e vorba de relaxare, a unei economii după economie, trebuie să ne vaccinăm. Dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întorcem la normalitate”, conchide Cîțu.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.