June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat pe care toți îl credeau mort și-a speriat cumplit apropiații când a apărut teafăr și nevătămat, în Anglia

2 min readGalerie foto

Un pensionar de 85 de ani din Anglia s-a văzut nevoit să-și anunțe toți cunoscuții că este încă în viață, după ce ”dublura lui”, un bărbat cu același nume care locuia în apropiere, a murit.

Galerie (3)

Un bărbat pe care toți îl credeau mort și-a speriat cumplit apropiații când a apărut teafăr și nevătămat, în Anglia Profimedia Images

Prietenii lui Bill Jones, în vârstă de 85 de ani, au crezut că văd o fantomă după ce au citit necrologul „lui” în ziarul Western Morning News.
Coincidența face ca ambii Bill Jones să aibă soții cu numele de ”Pam”

Însă au aflat ulterior că bărbatul care a murit avea același nume și locuia în aceeași zonă cu Bill și amândoi aveau soțiile numite Pam.

Bill Jones, bărbatul care a murit, a fost de asemenea un bunic iubitor, iar în necrologul său era precizat că, din cauza Covid-19, înmormântarea va fi una restrânsă și privată, scrie The Sun.
Vestea că Bill Jones ar fi murit i-a tulburat pe mulți din comunitate
Bill Jones, bărbatul în viață, a fost cândva consilier municipal, astfel că era cunoscut în comunitate, iar vestea că ar fi murit i-a tulburat pe mulți.

„Îmi pare rău pentru familia celuilalt Bill Jones, dar tot orașul crede că am fost eu. În continuu trebuie să le spun prietenilor să nu își facă griji că sunt încă aici. El avea 87 de ani și eu 85, dar majoritatea oamenilor nu știau vârsta mea”, a mai spus el.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.