June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Tânăr salvat din Munţii Bucegi, după ce a supravieţuit o noapte făcându-şi un adăpost în zăpadă

2 min readVideo

Un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, a fost salvat din Munţii Bucegi, după ce a supravieţuit o noapte făcându-şi un adăpost în zăpadă.

Vezi și

Tânărul care a supravieţuit o noapte în Bucegi are 19 ani.

Tânărul a fost descoperit de o echipă de salvatori de la Salvamont Buşteni în apropiere de zona Poiana Costilei. Conform news.ro, tânărul şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în munţi.

A avut noroc că era echipat special pentru expediţie şi a supravieţuit după ce şi-a făcut un adăpost în zăpadă şi s-a învelit în aşa-numita folie de supravieţuire, rămânând “ascuns” până dimineaţa.
Mesajul transmis de reprezentanţii Salvamont Buşteni în legătură cu tânărul care a supravieţuit în Bucegi

De altfel, din acest motiv el nici nu a fost zărit de echipele de salvamontişti care l-au căutat peste noapte. Duminică dimineaţa, tânărul s-a evacuat singur din zona periculoasă şi a fost luat în primire de salvamontişti în zona Poiana Costilei, salvatorii ducându-l până în staţiunea Buşteni.
“Tânărul de 19 ani a scăpat cu viaţă după o noapte petrecută într-un adăpost pe care l-a făcut în zăpadă. S-a învelit în folia de supravieţuire şi a rămas ascuns până dimineaţă. De aceea, salvamontiştii nu au putut să-l găsească azi-noapte. Urmele lui de coborâre au fost văzute din elicopter şi o echipă de salvatori l-a găsit în apropiere de Poiana Costilei”, a fost mesajul transmis de reprezentanţii Salvamont Buşteni.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.