June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Reacția româncei de 32 de ani care a ruinat un pensionar italian: ”Mi-a oferit cadouri și omagii ale aprecierii sale”

2 min readFoto

Tânăra româncă acuzată de înşelăciune şi spălare de bani după ce a ruinat un italian de 73 de ani, pe care l-a amăgit cu promisiunea de a trăi fericiți până la adânci bătrâneți, a avut o nouă reacție la acuzațiile ce-i sunt aduse.

Reacția româncei de 32 de ani care a ruinat un pensionar italian captura video Observator

Femeia de 32 de ani scrie că toate cadourile primite de la italianul de 73 de ani au fost oferite ca ”omagii ale prieteniei și aprecierii” ei și că a fost trimisă în judecată doar după ce fostul soț l-a îndemnat pe italian să o reclame.
”Sunt trimisă în judecată pentru că un barbat mult mai în vârstă ca mine mi-a oferit cadouri și omagii ale prieteniei și aprecierii sale. Și apoi, contactat si mințit de fostul meu soț și om care m-a terorizat și chinuit fizic și moral, a decis să ma reclame. Ăsta e adevărul. În ce țară, faptul ca o femeie a primit, fara sa oblige pe cineva, cadouri, e considerat a fi infracțiune gravă?”, este reacția tinerei de 32 de ani.

Italianul i-a trimis româncei aproape un milion de euro

Italianul ruinat susține că românca l-a înșelat cu aproape un milion de euro. Bărbatul spune că a întâlnit-o pe Simona într-un club de noapte și că s-a îndrăgostit iremediabil de ea.
A fost o poveste scurtă de dragoste, care s-a mutat mai apoi în online. Întoarsă în ţară, femeia i-a promis, prin mii de mesaje, că se vor căsători.
Francesco Thiela, bărbatul înșelat: ”A comis un act nedemn, ruşinos, un gest pe care doar o persoană fără scrupule, fără conştiinţă, cu o şiretenie înfricoşătoare o poate comite. E vorba de înşelătorie în formă agravantă şi continuată”.

Mesajele cu care românca l-a păcălit pe italian
Sunt mesaje prin care, rând pe rând, tânara avea să-l convingă pe italian să-i vireze în cont nu mai puţin de 780 de mii de euro. Amorezat, bărbatul îi făcea toate poftele frumoasei sale iubite.
Fiindu-i imposibil să-i refuze ceva, italianul și-a vândut casa din Milano și a făcut împrumut la bancă, ca să facă rost de bani.
Cu banii de la italian, românca și-a cumpărat două locuințe din Gorj și Ilfov și în două mașini de lux.

Acum, toate sunt sub sechestru iar femeia va fi judecată pentru înşelăciune şi spălare de bani în formă continuată.
Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.