June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ioana Mihăilă nu exclude revenirea lui Vlad Voiculescu la ministerul Sănătăţii

2 min readIoana Mihăilă nu exclude venirea lui Vlad Voiculescu la ministerul Sănătăţii, în funcția de consilier, dacă acesta va decide că vrea să vină să ajute.

Ioana Mihăilă nu exclude revenirea lui Vlad Voiculescu la ministerul Sănătăţii Hepta

Ioana Mihăilă a fost întrebată duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă îl va numi pe Vlad Voiculescu consilierul său.
“Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleaşi obiective. Am avut aceleaşi obiective legate de sistemul de sănătate, obiective care în continuare se suprapun. Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă.

Dar să vedem cum decide el. (…) Cred că după ce toată lumea va respira şi el se va linişti după această perioadă tumultoasă, va vedea şi contribuţia lui, contribuţia lui Vlad Voiculescu cu alţi ochi. Depinde mai ales de decizia lui”, a afirmat Ioana Mihăilă, potrivit News.ro.

Pentru mine a fost greu la început
Ea a recunoscut că mai comunică cu fostul ministru, “nu este un lucru care s-a rupt odată cu demiterea lui”.
Ioana Mihăilă a caracterizat perioada petrecută ca secretar de stat în cadrul ministerului Sănătăţii în timpul mandatului de ministru al lui Vlad Voiculescu:

“Am avut atribuţii legate de investiţii, am coordonat Banca Mondială, unitatea de implementare a proiectelor cu finanţare europeană, spitale regionale şi departamentul buget. Pentru mine a fost greu la început până când am învăţat cea mai mare parte a activităţilor derulate de aceste structuri, dar mi-a oferit şi satisfacţii atunci când am văzut că lucrurile se pot mişca şi că ce ne dorim poate să îşi găsească sursa de finanţare, aşa încât să existe impact pe termen lung”.
Reacția lui Florin Cîţu, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier
La momentul numirii lui Mihăilă la Sănătate, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific la Ministerul Sănătăţii, premierul Florin Cîţu a declarat că, din ce a aflat, acesta este în vacanţă în perioada următoare, deci nu se pune problema.
„Din ce am aflat este în vacanţă în perioada următoare. Deci nu cred că se pune problema”, a afirmat atunci Florin Cîţu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.