June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Elon Musk a dezvăluit că are Sindromul Asperger, la Saturday Night Live. Glume și ironii pe seama reputației de geniu

3 min readVideo

Antreprenorul miliardar Elon Musk, directorul general al Tesla, s-a declarat, sâmbătă seară, prima persoană cu sindromul Asperger care găzduieşte emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC, potrivit Variety.

Antreprenorul Elon Musk, la Saturday Night Live Saturday Night Live via Youtube

În monologul de deschidere, Elon Musk a completat: „Sau, cel puţin, sunt prima persoană care recunoaşte asta”. Persoanele diagnosticate cu această afecţiune interpretează diferit altor oameni mediul în care trăiesc. Antreprenorul, în vârstă de 49 de ani, a continuat remarcând că nu are o mare variaţie a intonării în modul în care vorbeşte, „ceea ce mi-a fost spus că e bine pentru comedie”.

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputaţiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor şi partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabilă şi a spus că este de părere că „umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară”. Elon Musk a glumit şi pe seama numelui copilului lui, care „se pronunţă ca atunci când o pisică aleargă pe tastatură”, şi a deplâns volumul discuţiilor despre el în presă şi pe reţelele de socializare.

Citește și:

Internet de mare viteză în orice colţ al planetei. Visul lui Elon Musk începe să prindă contur odată cu proiectul Starlink
Cursa spațială dintre bogații lumii se intensifică. Elon Musk îl ironizează pe Jeff Bezos: “Nu poţi s-o ridici (pe orbită). Lol”

Elon Musk a adus-o pe mama lui pe scena „Saturday Night Live”
„Oamenii sunt reduşi la cele mai tâmpite lucruri pe care le-au făcut vreodată”, a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, când a fost suprins fumând marijuana în timpul unui podcast găzduit de Joe Rogan. Pentru că sâmbătă a fost sărbătorită Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scenă pentru un moment special, în timpul monologului.
„Îţi aminteşti când aveam 12 ani şi am creat primul meu joc video?”, a întrebat-o el. „Îmi amintesc că ţi-au dat 500 de dolari. Erai prea tânăr să îţi deschizi un cont în bancă, aşa că a trebuit să deschid eu unul pentru tine”, a răspuns mama lui. „Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate”, a adăugat ea.

Sindromul Asperger, boala micilor genii, nu are leac
Sindromul Asperger este o tulburare comportamentală din spectrul autistic. De el suferă copiii minune, cu o inteligență peste medie, cărora le este, însă, greu să se integreze în colectiv.
Această boală genetică îi face pe micuți să fie neînțeleși de cei din jur. De multe ori, doar părinții știu cum să le facă viață mai ușoară. La școală sau în orice altă colectivitate, oamenii care suferă de Asperger sunt de multe ori evitați.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.