June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Preţurile vacanţelor ar putea exploda odată cu relaxarea măsurilor. Îndemnul experţilor: “Faceţi rezervări acum!”

2 min readVideo

Rezervaţi-vă acum vacanţele, cât vi le mai puteţi permite. Este mesajul experţilor în turism care avertizează că preţurile vor creşte ameţitor după  relaxarea restricţiilor impuse la graniţe din cauza cerinţei mari. Fenomenul a fost observat deja în Marea Britanie iar specialiştii din turism spun că va fi importat în scurt timp în toată Europa.

Riviera fraceză, insulele din Grecia şi Italia sunt printre destinaţiile europene de top vara asta. Chiar dacă situaţia epidemiologică este incertă, experţii în călătorii ne îndeamnă să ne stabilim concediile până nu explodează preţurile la cazare şi bilete de avion.
Glenn Fogel, director platformă de rezervări: Faceţi rezervări acum! Lucrul minunat este că atât de multe rezervări din inventar pot fi anulate. Deja, văd că preţurile au crescut în mai multe locuri şi în mod clar, biletele de avion se scumpesc de asemenea, pe perioada verii. Oamenii vor să călătorească!

În Marea Britanie, preţurile vacanţelor au crescut peste noapte pentru că premierul Boris Johnson urmează să anunţe, astazi, Lista Verde cu ţările în care britanicii vor putea călători.

Boris Johnson: Ne dorim să relaxăm măsurile de la 17 mai, dar nu cred că oamenii din ţara asta vor să vadă un influx al bolii adus din altă parte.
Cursele aeriene dintre Londra si Lisabona care au acum preţul de 15 lire sterline vor fi de 10 ori mai scumpe peste două săptămâni. Iar între Londra şi Algarve, costurile pentru un singur zbor au ajuns la 530 de lire sterline. Experţii în turism sunt de părere că modelul britanic va fi observat în toată Europa, pe perioada verii.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.