June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 7 mai 2021. Cerere în căsătorie inedită; Internet rapid în orice colţ al planetei

1 min readVideo

Observator de bine, 7 mai 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Observator de bine, știrile zilei de 7 mai 2021

1) Record de vaccinări anti-covid în România. Pentru prima dată, am depășit pragul de 100.000 de persoane imunizate în 24 de ore.

2) Un tânăr din Bistrița și-a făcut logodnica să treacă de la spaimă la euforie în timpul cererii în căsătorie. Complici i-au fost doi jandarmi, care au găsit inelul de logodnă doar după ce s-au prefăcut că îl percheziționează.
3) Spectacol de teatru inedit în centrul Bucureștiului. Patru actori joacă sub ochii trecătorilor, în vitrinele Galeriei Galateca.
4) Începând de astăzi, Castelul Bran va găzdui un maraton al vaccinării de weekend. Nu este nevoie de programare, iar la final doritorii au și acces gratuit la o expoziție.

5) Planul lui Elon Musk de a oferi internet de mare viteză în orice colț al planetei prinde contur. Proiectul Starlink, prevăzut să fie gata la anul, a ajuns deja la 1.300 de sateliți lansați în spațiu.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.