June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat și-a organizat nunta în doar 36 de ore, după ce a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală

2 min readWales Online / Esther Bathers

Britanicii Stuart și Esther au devenit soț și soție la doar două zile după ce bărbatul a aflat că are cancer la creier, informează Mirror, care citează Wales Online.

Cei doi au rezervat un loc la Casa Căsătoriilor, au întocmit actele de căsătorie, au invitat oaspeţii, au comandat florile şi inelele, precum şi rochia şi costumul pentru ziua cea mare, la doar 36 de ore după ce mirele a cerut-o pe iubita lui în căsătorie.Tânărul de 39 de ani știa că timpul este împotriva lui, după ce medicii l-au informat că i-au depistat o tumoare canceroasă inoperabilă la creier și că mai are de trăit aproximativ trei luni.El și Esther vorbiseră deja despre căsătorie şi copii, însă verdictul crunt dat de medici l-a determinat pe bărbat să acționeze imediat.După ce a cerut permisiunea mamei iubitei sale, aşa cum este obiceiul, Stuart și-a invitat apropiații într-un parc din orașul lor natal Cheltenham, Gloucestershire. Acolo, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe Esther. Cu ochii în lacrimi, tânăra a spus un “Da” răspicat.
După acest moment, sprijiniți de prieteni, cei doi după au început pregătirile pentru nuntă.„Prietena şi partenera mea de afaceri mi-a dat comandă de rochie, care a venit în dimineaţa nunţii. Tot ea mi-a făcut şi buchetul de mireasă. Cei de la magazinul de bijuterii de la care am comandat inelele a lucrat până la 03:00 dimineaţa pentru a fi totul gata. Stuart avea deja costumul, iar un fotograf şi prieten de-al familiei cu care am lucrat în trecut a venit să ne facă pozele pentru nuntă”, a povestit Esther.Deși totul a fost făcut în grabă, ziua nunții a fost magică pentru cei doi. Imediat după eveniment, Stuart a făcut o biopsie.„L-au admis pe Stuart ca pacient de urgență și a fost internat două nopți”, a povestit proaspăta soţie, cea care ştia încă de la prima lor întâlnire, în iunie 2020, că sutn făcuţi unul pentru celălalt.Apoi, Stuart a fost plasat sub îngrijirea unei echipe de medici oncologi și a primit șase săptămâni de chimioterapie intensă și radioterapie. Uşor uşor simptomele au început să se agraveze. Nu a mai reuşit să citească, să scrie sau să trimită mesaje pe telefon, dar a început să aibă probleme şi cu conştientizarea spaţială: se pierdea foarte uşor.
Stuart și Esther Bathers au devenit iubiți cu șase luni înainte ca bărbatul să afle că are o tumoare. La momentul respectiv, bărbatul avea deja probleme de vorbire şi începuse să uite lucruri.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.