June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fetiță de 12 ani din Oradea a fost răpită în miezul zilei din parc, de un bărbat necunoscut care a agresat-o. Copila a scăpat singură

2 min readVideo

De Georgiana Botez.Publicat: 07.05.2021, 19:49.
Actualizat: 07.05.2021, 19:49

Panică în Oradea: o fetiţă de 12 ani a fost luată cu forţa dintr-un parc de un bărbat necunoscut şi târâtă până la el acasă, unde a agresat-o sexual. Copila a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a fugit acasă, unde părinţii au alertat poliţia. Bărbatul de 66 de ani a fost reţinut.

Vezi și

Copila de 12 ani era singură la locul de joacă din parcul Salca atunci când a fost răpită de un bărbat necunoscut. Mai întâi individul a încercat să o convingă să meargă cu el acasă, dar când fetiţa a refuzat, a luat o cu forţa.
Martor: ”Am fost până aici la magazin, el era cu bicicleta și cu o fetita așa micuță, slăbuță, blondă, veneau amandoi încoace, nu că o agresa, veneau unul lângă altul”

Acasă, individul ar fi încercat să o sărute şi să o mângâie pe copilă.

Citește și:

Adolescentă de 16 ani, atacată şi batjocorită de doi bărbaţi într-o pădure, salvată de un motociclist aflat în trecere, în Scoţia

Fata de 12 ani a reușit să fugă din casa agresorului
Fata a reuşit să scape din mâinile agresorului, după care a fugit la părinţi şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au sunat imediat la 112. Politiştii au venit aici, l-au ridicat pe bărbat şi aşa a ajuns în arestul poliţiei.
Localnicii sunt speriaţi de ce s-a întâmplat în oraşul lor.

Localnică: ”Dacă și în parc s-a ajuns să se întample așa ceva, nu vreau să stiu în alte părti ale orașului. Și oamenii din jur nu fac nimic, stau și asistă”.

Vecinii agresorului spun că bărbatul avea probleme psihice pentru care lua şi tratament.
Vecină: ”Nu mă așteptam de la el. A fost casatorit, el avea școala de ofiteri de 3 ani și în ultimul an acolo s-o dereglat si l-a trecut în rezervă”.

Individul a fost reţinut, e acuzat de agresiune sexuală şi lipsire de libertate. Poliţiştii le recomandă părinţilor să-şi supravegheze în permanenţă copiii.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.