June 14, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Nu l-am ucis pe Arthur și o pot dovedi

1 min readPrințul, rezident în Austria, spune într-o scrisoare transmisă presei din Austria că ursul pe care l-a ucis era o femelă care pătrunsese în gospodării, clasificată drept periculoasă de autoritățile române responsabile, care au și autorizat împușcarea acesteia.
El spune și că deține „dovezi foto” care ar confirma că nu era vorba despre ursul Arthur, așa cum a pretins organizația de mediu Agent Green și precizează că va acorda autoritățile din România întregul sprijin în ancheta începută pe această temă.
„Îmi pare rău că s-a creat o impresie greșită, care a rănit mulți oameni. Vânătoarea ca metodă de gestionare a păstrării și ameliorării calității speciilor este o tradiție în familia noastră. În acest caz a fost prevenit și un pericol,” arată Emanuel de Liechtenstein.
Știrea cu privire la ucidere ursului Arthur a provocat un val de revoltă în România, dar și în străinătate. Potrivit Agent Green, Arthur a fost ucis în locul femelei pentru care fusese acordată derogarea pentru vânătoare.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.