June 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Maratonul de vaccinare a început în București. Sute de persoane, la Sala Palatului

1 min readSute de persoane s-au adunat vineri la Sala Palatului, unde a început Maratonul Vaccinării din București, care va dura până luni.

De la ora 16, oricine dorește să se vaccineze împotriva Covid-19 poate să vină direct la unul dintre cele două centre amenajate. doar cu buletinul.„Începând de vineri (7 mai), ora 16:00, şi până luni (10 mai), ora 08:00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti are loc Maratonul de Vaccinare – Ediţia Bucureşti, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”. Cele 10 cabinete de vaccinare pot primi toate persoanele doritoare, indiferent dacă sunt din Bucureşti sau alte localităţi, doar cu buletinul, fără a fi nevoie de programare”, a transmis Ministerul Culturii.Maratonul bucureştean include şi Sala Palatului şi cuprinde 50 de cabinete de vaccinare, în care se vor folosi doar doze Pfizer/BioNTech.La eveniment participă 1.200 de voluntari, pentru a oferi oportunitatea unui număr crescut de persoane să se vaccineze.
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că, alături de STB, a decis extinderea şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.