June 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Val de recenzii negative pe paginile Castelul din Riegersburg, deținut de familia prințului din Liechtenstein

2 min readTripadvisor, o platformă dedicată turiștilor și călătoriilor, a blocat recenziile pentru Castelul din Riegersburg, din Austria, ce aparține familiei prințului Emanuel de Liechtenstein.

Compania a luat această decizie după un val de recenzii negative publicate pe pagina castelului în ultimele ore.„Datorită unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând – așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!”, este mesajul care apare pe pagina Castelului din Riegersburg, de pe Tripadvisor.Și pagina de Google a Castelului din Riegersburg a fost luată cu asalt de sute de români indignați.
Prințul Emanuel de Liechtenstein este acuzat că a ucis un animal despre care se scrie că era “regele urşilor”, deși ar fi obţinut permis pentru a împuşca o ursoaică ce le provoca probleme localnicilor.7.000 de euro a plătit pentru vânătoare și a plecat cu trofeul. Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600. Adică este un urs valoros, de aur – în limbajul vânătorilor.Prințul Emanuel de Liechtenstein locuiește în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria. Castelul aparține familiei regale a Principatului Liechtenstein, care l-a cumpărat în 1822, potrivit Travel to Austria.Castelul este administrat de prințul Emanuel de Liectenstein, potrivit elvețienilor de la Blick.Prințul Josef-Emanuel of Liechtenstein are 32 de ani și este cel mai mic copil și singurul fiu al cuplului regal Nikolaus și Margaretha de Liechtenstein. Este al 16-lea pe linia de succesiune la tron.”Nu sunt austriac, ci cetăţean din Liechtenstein. Există o monarhie acolo de 300 de ani. În calitate de membru al casei de guvernământ, mi se permite să port acest titlu şi este menţionat în toate documentele mele”, a declarat el într-un interviu penru soj.at Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.