June 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 5 mai 2021. Eroul care s-a aruncat de pe pod într-un râu pentru a salva un bebeluş de la înec

1 min readVideo

Observator de bine, 5 mai 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Observator de bine, știrile zilei de 5 mai 2021

1)România se află pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul femeilor care ocupă o funcţie de conducere, cu un procent de 32 la sută.

2) Documentarul “Colectiv” a fost nominalizat la premiile Peabody, unde se va lupta cu “Crip Camp”, produs de compania lui Barack şi Michelle Obama.
3) Compania daneză Pandora renunță la diamantele naturale, extrase din mină, pentru a comercializa bijuterii mai prietenoase cu mediul.
4) O poveste de dragoste a unui cuplu din Italia bate orice scenariu de film. De 420 de zile, o femeie îşi vede soţul zilnic doar de la fereastră şi aşteaptă să treacă pandemia, pentru a se îmbrăţişa din nou.

5) Gest impresionant al unui bărbat din Statele Unite, care s-a aruncat în râu de pe un pod pentru a salva un bebeluş care căzuse în apă. Eroul a ales să rămână anonim, iar fapta sa a fost relatată de un pompier.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.