May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un băieţel de 6 ani a murit după ce s-a rănit grav la un parc de distracţii din Australia

2 min readGalerie foto

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce băieţelul lor de doar şase şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident cu o jucărie în formă de pinguin dintr-un parc de distracţii.

Galerie (5)

Un băieţel de 6 ani a murit după ce s-a rănit grav la un parc de distracţii din Australia Mycause

Deklan Babington-MacDonald, din din Queensland, şi-a dat ultima suflare la spital, înconjurat de familia sfâşiată de durere. Micuţul s-a rănit cu o jucărie în formă de pinguin cumpărată de mama acestuia dintr-un parc de distracţii.
Potrivit rudelor, în data de 25 aprilie, cel mic s-a accidentat grav din cauza jucăriei în formă de pinguin, pe care a primit-o din parcul tematic, cu câteva zile înainte.

Mama a fost cea care şi-a găsit fiul inconştient şi a strigat după ajutor. Membrii familiei au încercat cu disperare să-i acorde primul ajutor până la sosirea paramedicilor.

Citește și:

Băiat de 13 ani din Bihor, găsit mort în podul casei, în a doua zi de Paşte. Copilul şi-ar fi pus capăt zilelor de dorul mamei
Băieţel de 2 ani, filmat cum sare îmbrăcat după mama lui beată, în apele reci ale unui râu din Bolgorod, Rusia

În prezent jucăria a fost scoasă de la vânzare, timp în care parcul tematic investighează cauzele exacte în care s-a produs accidentul tragic. De asemenea, o pagină de strângeri de fonduri a fost creată pentru înmormânarea băiatului, potrivit Mirror.
„Deklan a murit pe 30 aprilie, la Spitalul de Copii din Queensland, înconjurat de familie şi prieteni. Vă rugăm să respectați intimitatea și durerea familiei în acest moment. Orice detalii despre memorial vor fi comunicate atunci când este cazul. Au citit mesajele frumoase de sprijin şi condoleanţe şi apreciază bunătatea tuturor celor care au făcut o donaţie. Lauren (mama lui Deklan) mi-a cerut să vă spun că medicii i-au anunţat că starea lui Deklan nu se va îmbunătăţi. Va fi deconectat de la aparate în următoarele 48 de ore. Banii vor fi folosiţi pentru înmormânarea acestuia şi pentru a permite membrilor familiei să facă un suvenir special pentru cenuşa lui când va fi momentul potrivit” a menţionat creatorul strângerii de fonduri.
Băieţelul a fost descris de toţi cei cunoscuţi ca fiind un băiat superb, blând şi cuminte, considerat de mamă cel mai bun prieten al său. O întreagă comunitate a rămas profund afectată de vestea tragică şi şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.