May 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie începătoare la volan a făcut accident cu copiii ei în mașină

2 min readDoi fraţi, de 10 şi 14 ani, din judeţul Dâmboviţa, au fost răniţi într-un accident rutier, când se aflau în maşina condusă de mama lor.

Femeia de 32 de ani obţinuse permisul de conducere de numai câteva luni. Ea ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, a acroşat o autoutilitară, după care s-a răsturnat.Martorii, care au observat întreaga scenă sunt cei care au sunat imediat la 112.Accidentul s-a produs pe drumul judeţean din localitate Hăbeni. În maşină se afla femeia de 30 de ani, alături de cei doi copii ai săi, o fată de 14 ani şi un băiat de 10 ani.Localnicii s-au speriat când au auzit zgomotul impactului, iar apoi au văzut maşina răsturnându-se.
Şoferiţa ar fi fost la cumpărături, la Târgovişte şi se îndrepta spre casă. Mai avea puţini kilometri de parcurs, până când, într-o curbă, s-a produs accidentul, spun rudele.În urma impactului, cei doi copii aflaţi în autoturism au suferit răni, au fost preluaţi de echipajele de la ambulanţa şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgente, la Târgovişte. Aici au primit îngrijiri şi sunt investigaţi. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească din ce cauză s-a produs acest accident.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.