May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cum arată soţia boxerului profesionist care şi-a ucis în mod odios amanta însărcinată pentru a scăpa de copil, în Puerto Rico

2 min readGalerie foto

Boxerul olimpic din Puerto Rico, Felix Verdejo, a fost acuzat de răpirea și uciderea amantei sale și a copilului lor nenăscut.

Galerie (6)

Eliz Marie Santiago Sierra Instagram / elizmariess

Luptătorul profesionist ar putea fi condamnat la moarte după ce ar fi atacat-o pe Keishla Rodríguez, a bătut-o, legat-o şi a aruncat-o de pe un pod lângă San Juan, apoi a împuşcat-o în cap, într-o dorinţă morbidă de a scăpa atât de ea cât şi de copilul care i-ar fi afectat cariera odată născut.
Cine este soția boxerului Felix Verdejo

Soția lui Felix Verdejo, Eliz Marie Santiago Sierra, este un influencer din Puerto Rico. Conform contului ei de Instagram, are peste 40.000 de urmăritori și promovează frumusețea și stilul de viață pe paginile sale de socializare.

Citește și:

Un boxer şi-a răpit, bătut şi ucis în chinuri cumplite iubita însărcinată, aruncându-i trupul de pe un pod, în Puerto Rico

Totuşi, foarte puţine lucruri au fost făcute publice despre nevasta boxerului criminal.
Postările lui de pe Instagram indică faptul că erau căsătoriţi de aproape opt ani. Nu şi-a expus prea mult viaţa sentimentală în spaţiul public, motiv pentru care nu se ştiu prea multe nici despre fiica lor, Miranda, născută în octombrie 2018.
Totuşi, boxerul a postat zeci de poze de-a lungul timpului cu fetiţa lui, arătând fericit şi bucuros în preajma familiei sale, fără să indice vreodată că ar putea avea o aventură în paralel.

Micuţa a fost adusă pe lume la Centrul Medical Río Piedras, cântărind trei kilograme şi o sută de grame. Boxerul a declarat într-un interviu că a fost atât de emoţionat când a văzut-o pentru prima dată încât i-au dat lacrimile.
Într-o postare din decembrie 2019, criminalul a menţionat că a fost foarte fericit să petreacă sărbătorile alături de soţia şi fetiţa lui, simţindu-se un ou om, pregătit pentru a se propulsa mai departe în cariera lui de box: „Sunt deja 7 ani pe care ni-i dă Dumnezeu pe pământ împreună, sunt deja 2 cu o fiică frumoasă pe nume Miranda. Acest lucru a schimbat viaţa amândurora. Cei 7 ani sunt doar începutul. Dumnezeu să te binecuvânteze, Te iubesc mult”
Verdejo s-a predat duminică poliției după ce a refuzat să coopereze iniţial cu anchetatorii. Crima înfăptuită de el a şocat o întreagă comunitate. Sute de protestatari s-au adunat la locul în care a fost găsit cadavrul tinerei pentru a protesta împotriva uciderii femeilor, o problemă tot mai gravă în ţară.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.