May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VIDEO. Tragedie în Mexic. Cel puțin 13 oameni au murit într-un accident la metroul suspendat din capitală

2 min readUn metrou al liniei suspendate 12 din Ciudad de México s-a prăbuşit luni noapte între staţiile Olivos şi Tezonco după surparea unei pasarele, iar autorităţile au anunţat pentru moment că accidentul s-a soldat cu cel puţin 13 morți și 70 de răniți.

Şefa guvernului regional, Claudia Sheinbaum, a anunţat că se deplasează la locul accodentului, iar pasagerii sunt salvaţi de pompieri. Răniţii au fost duşi la două spitale din zonă, relatează El Pais. PRECAUCIÓN: Ambulancias y bomberos en camino por accidente en la estación del metro Olivos, línea 12. ????⚠️???????? pic.twitter.com/UFkcB1llju— SUUMA Voluntarios ???? (@SUUMA_CDMX) May 4, 2021 Mai mult de 5,5 milioane de persoane folosesc zilnic metroul. Al momento confirman que al menos 10 personas perdieron la vida en accidente de la línea 12 del #metro, continúan buscando personas. pic.twitter.com/6JmKcWHzN9
— SUUMA Voluntarios ???? (@SUUMA_CDMX) May 4, 2021 Structura s-a prăbuşit peste vehiculele care circulau pe bulevardul Tláhuac, una dintre arterele principale din sud-estul capitalei. ???? El momento del accidente en la línea 12 del metro, CDMX. pic.twitter.com/dasIJUHaJB— SUUMA Voluntarios ???? (@SUUMA_CDMX) May 4, 2021 La faţa locului se află echipe ale serviciilor de urgenţă şi personal al Protección Civil. În mod evident, circulaţia pe această linie a fost oprită şi autorităţile au făcut apel la populaţie să evite zona.În luna martie a anului trecut, ciocnirea a două trenuri ale metroului din Ciudad de México a dus la decesul unei persoane şi la mai mult de 40 de răniţi.Linia 12, cu o investiţie de 1.800 de milioane de dolari, a fost inagurată în octombrie 2012.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.