May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Tânără de 27 de ani, lovită de propria mamă cu maşina şi târâtă 100 de metri, în Australia. “Ţipa şi plângea”

2 min readGalerie foto

O femeie din Australia şi-a lovit fiica de 27 de ani cu maşina şi a târât-o pe o distanţă de 100 de metri, după ce s-a urcat băută la volan.

Galerie (4)

Tânăra accidentată de propria mamă şi târătă cu maşina

Mama tinerei a fost arestată şi pusă sub acuzare.

Potrivit The Sun, incidentul a avut loc in Sydney, după ce cele două au participat la o petrecere. Dale Palmer s-a urcat la volanul maşinii sale, deşi consumase alcool, şi a lovit-o pe fiica sa, Keely Palmer, pe care a târât-o pe o distanţă de 100 de metri.

“Era sub maşină, ţipa şi plângea. Au fost scene şocante”, a declarat Amber Wardrop-Barros, martoră la accident.
Salvatorii chemaţi la faţa locului s-au luptat timp de o oră pentru a o scoate pe Keely de sub autoturism. Tânăra a fost transportată la spital cu răni grave la mâini şi la picioare.

Mama ei a fost testată de poliţie şi s-a descoperit că avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală. Dale Palmer a fost arestată şi pusă sub acuzare pentru faptele sale.
“Incidentul a avut loc pe aleea din faţa casei lor, la finalul unei petreceri. Victima a fost prinsă sub maşină mai bine de o oră, până când echipajele de urgenţă au reuşit să o elibereze. În acest moment este în continuare în stare gravă şi nu a putut face declaraţii”, a precizat inspectorul şef Gary Ford.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.