May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O jucătoare de tenis a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga. “Mulţumesc pentru cafeaua gratuită!”

2 min readFranţuzoaica Sara Cakarevic, locul 410 WTA, a primit un cec cu 2,25 de euro în urma participării la turneul ITF de la Praga, unde a pierdut meciul din primul tur al calificărilor.

Sara Cakarevic a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga Profimedia Images

Sara Cakarevic a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-3, 10-8, de jucătoarea argentiană Paula Ormaecha, locul 291 WTA, dar nu înfrângerea a întristat-o cel mai tare, ci suma primită din partea organizatorilor, în valoare netă de 2,25 euro (11 lei).
Premii totale de 25.000 de dolari la Turneul de la Praga

Premiul pentru turul I preliminar a fost de 45 de euro, din care s-au scăzut impozitul de 6,75 de euro şi 36 de euro taxă de participare.

Citește și:

Simona Halep, eliminată încă din optimile de finală de la Mutua Madrid Open 2021
Povestea lui Gail Falkenberg, jucătoarea de tenis care, la 74 de ani, a jucat la un turneu profesionist din Florida, marcându-şi revenirea în circuit după trei ani

Jucătoarea susţine că a primit numai cei doi euro, fără mărunţiş.
“Credeam că e o glumă”, a scris jucătoarea. “Mulţumesc ITF pentru cafeaua gratuită. Nici măcar nu mi-ai dat cei 25 de cenţi”, a adaugat ea.
Just wanted to thank @ITFTennis @ITFprocircuitI wish I was joking pic.twitter.com/VLL2EaYPf0 — Sara Čakarević (@CakarevicSara) May 3, 2021

De problemele financiare ale jucătorilor în pandemie s-a plâns de curând americanul John Isner, locul 39 ATP.
“Jucătorii au fost nevoiţi să accepte o reducere a premiilori cu până la 80 la sută, în timp ce managerii ATP continuă să primească salariile integrale, beneficii sociale şi deducerea unor cheltuieli. Mi se pare cam ipocrit”, a spus americanul.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.