May 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie din Satu Mare a suferit teribil în noaptea de Înviere, după ce un bărbat a năvălit peste ea, în casă

2 min readNoaptea de Înviere a fost plină de suferinţă pentru o femeie din Satu Mare, după ce un bărbat necunoscut i-a intrat în casă. Ea a fost legată fedeleş, de mâini şi de picioare, apoi bătută crunt atunci când a încercat să fugă.

O femeie a fost prizonieră în propria casă, după ce un bărbat a năvălit peste ea, în noaptea de Înviere Observatornews.ro

Femeie tâlhărită în casă, în noaptea de Înviere
Potrivit procurorului Cojan, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, inculpatul U.S. a pătruns, fără drept, prin spargerea geamului de la uşa de acces, în domiciliul persoanei vătămate, situat în mun. Satu Mare, a lipsit-o pe aceasta de libertatea de mişcare, imobilizându-i picioarele şi mâinile cu fâşii pe care le-a confecţionat dintr-un material textil cu ajutorul unui cuţit, după care, profitând de neputinţa persoanei vătămate de a se apăra ca urmare a acţiunilor întreprinse de către inculpat, i-a sustras acesteia un telefon mobil şi suma de 26 de lei, iar în momentul în care persoana vătămată a încercat să fugă, a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

“La data de 02.05.2021, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a fost înregistrat dosarul penal în care s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate in mod ilegal şi lovire sau alte violente. În cursul aceleaşi zile inculpatul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a arestului preventiv pe o durată de 30 de zile”, informează procurorul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.