May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie a furat vaccinul anticovid al bătrânei pe care o îngrijea în Italia

2 min readO italiancă de 59 de ani riscă să ajungă după gratii, după ce a furat vaccinul anticovid al bătrânei pe care o îngrijea în localitatea Formia.

O femeie a mers să se vaccineze în locul bătrânei pe care o îngrijea Hepta

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea şi riscă să ajungă în închisoare.

Italia încă pune mare preţ pe vaccinarea bătrânilor împotriva coronavirusului, astfel că o bătrână de 93 de ani din Formia a primit invitaţie să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Însă, conform Mediafax, femeia de 59 de ani care avea grijă de bătrâna de 93 de ani a profitat de ocazie şi s-a prezentat ea la centrul de vaccinare, pentru a primi serul respectiv. Iniţial, femeia de 59 de ani a reuşit să-i păcălească pe reprezentanţii centrului de vaccinare, însă ea a început să-şi dea datele personale după ce a primit vaccinul împotriva coronavirusului.
A fost momentul în care reprezentanţii centrului de vaccinare şi-au dat seama că datele prezentate de femeie nu corespund cu cele din programare. A fost solicitată intervenţia forţelor de ordine, iar pe numele femeii de 59 de ani a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals de identitate, iar ea riscă să ajungă în închisoare.

Michele Pascale, şeful echipei de anchetă, s-a declarat dezamăgit de situaţie şi a precizat că “dacă înşelătoria nu ar fi ieşit la iveală, poate că doamna de 93 de ani nu ar mai fi primit niciodată vaccinul împotriva coronavirusului”.
Bătrâna programată iniţial pentru a se vaccina împotriva coronavirusului a fost reprogramată cu proxima ocazie.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.