May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Moment emoţionant în centrul Aradului. “Îngerul speranţei” a plutit peste oraş, sub ochii localnicilor fascinaţi

2 min readFoto

O păpuşă gigantică a dansat deasupra centrului Aradului, pe acorduri de muzică clasică. Un artist păpuşar a vrut să transmită un mesaj optimist, la 70 de ani de la înfiinţarea teatrului de marionete din oraş. Păpuşa a atras foarte mulţi curioşi, care s-au bucurat de spectacolul inedit.

Vezi și

Păpuşa cu aripi de îngeri a plutit deasupra centrului Aradului, pe acorduri de muzică clasică.
Sorin Dorobanţu – artist păpuşar: Este îngerul speranţei, care aduce o rază de lumină în această perioadă tulbure, pandemică, în special perioadă grea pentru artişti.

Bogdan Costea – directorul teatrului: Această păpuşă reprezintă, probabil, speranţa noastră de revenire în sălile de spectacol.

Citește și:

Capitala a ieșit din scenariul roșu: Bucureștenii, încântați că pot merge din nou la teatru. “Pauza asta ne-a făcut să simţim lipsa”

Marioneta este realizată din lemn şi polistiren şi a fost ridicată la 40 de metri înălţime, cu ajutorul unei macarale folosite la renovarea teatrului de stat din oraş.
Călin Bibarţ – primar Arad: Am venit tocmai pentru a-i felicita pe cei care au avut această idee inedită şi o pun şi în aplicare, având în vederere că teatrul este în construcţie, dar totuşi se împlinesc 70 de ani de teatru de marionete.
Balerina de 3 metri a plutit peste oraş, într-un dans liniştitor, care a atras zeci de curioşi.

Fetiţă: Este o balerină şi se transformă în înger.
Tânără: De obicei mă plictisesc păpuşile, dar asta este impresionant cum a fost construită. Cine s-ar fi gândit că macaraua aia o să fie folosită la aşa ceva.
Bătrână: În sfârşit se întâmplă ceva foarte frumos în Arad. Aşa m-a impresionat muzica asta, îţi ajunge la suflet.
Arădenii nu au ratat ocazia să se fotografieze cu îngerul speranţei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.