May 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Jucătoarea de tenis care a plecat acasă cu doi euro după un turneu

1 min readFranţuzoaica Sara Cakarevic, locul 410 WTA, a pierdut meciul din primul tur al calificărilor pe tabloul principal al turneului ITF de la Praga, cu premii totale de 25.000 de dolari.

Ea a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-3, 10-8, de jucătoarea argentiană Paula Ormaecha, locul 291 WTA, dar nu înfrângerea a întristat-o cel mai tare, ci suma primită din partea organizatorilor, în valoare netă de 2,25 euro, conform News.ro.Premiul pentru turul I preliminar a fost de 45 de euro, din care s-au scăzut impozitul de 6,75 de euro şi 36 de euro taxă de participare.Jucătoarea susţine că a primit numai cei doi euro, fără mărunţiş.”Credeam că e o glumă”, a scris jucătoarea.
“Mulţumesc ITF pentru cafeaua gratuită. Nici măcar nu mi-ai dat cei 25 de cenţi”, a adaugat ea.De problemele financiare ale jucătorilor în pandemie s-a plâns de curând americanul John Isner, locul 39 ATP.”Jucătorii au fost nevoiţi să accepte o reducere a premiilori cu până la 80 la sută, în timp ce managerii ATP continuă să primească salariile integrale, beneficii sociale şi deducerea unor cheltuieli. Mi se pare cam ipocrit”, a spus americanul.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.