May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Gimnastică în apă, soluţia de a arde caloriile după mesele copioase de Paşte, în Băile Felix

2 min readDe Georgiana Botez.Publicat: 04.05.2021, 08:13.
Actualizat: 04.05.2021, 08:14

În staţiunile balneo-climaterice, hotelierii i-au întâmpinat pe turişti cu pachete speciale de Paşte. Românii veniţi din toate colţurile ţării în Băile Felix au făcut gimnastică în apă, pentru a arde caloriile..

Gimnastică în apă, soluţia de a arde caloriile după mesele copioase de Paşte, în Băile Felix

Ilaria Cherloabă – instructor dans: “Ne-a fost dor de mişcare şi ne bucurăm să vedem că şi oamenilor le-a fost dor de noi şi de energia pe care o transmitem. După o mâncare copioasă aqua zumba este perfectă”.
Aqua zumba ajută la refacerea organismului după mesele copioase. 30 de minute de gimnastică în apă pot arde până la 500 de calorii.

– Cum a fost la Aqua Zumba în bazin?- Super! Mi-a plăcut!- Cum e mişcarea în apă? Mai greu decât pe uscat?- Mult mai greu.- A fost foarte fain, ne-am distrat, atmosfera a fost foarte plăcută.

Citește și:

Un fost antrenor al lotului de gimnastică al SUA s-a sinucis. John Geddert era acuzat de agresiune sexuală şi trafic de fiinţe umane
Turiștii de pe litoral n-au renunțat la distracție nici în prima zi de Paște. Au preferat, însă, sportul, în locul meselor copioase

Un nou mod de relaxare
Românii sosiţi din toate colţurile ţării s-au bucurat de apa termală ce ajunge până la 37 de grade, dar şi de soare, gheizere sau jacuzzi.
– Care e senzaţia?- E plăcută, e relaxantă.- E greu să prinzi un loc aici la jacuzzi?- Da, cam da. Cam o oră.

În a 2-a zi de Paște, în piscinele cu apă termală au fost peste 1500 de persoane, dublu față de un sfârșit de săptămâna obişnuit.
Constantin Oprinoiu – administrator complex balnear: “Acest mini sejur de Paşte, pentru noi a fost o gură mare de oxigen. Noi am încercată să creăm turiştilor toate condiţiile necesare, bineînţeles respectând şi toate restricţiile impuse la ora actuală”.
Chiar dacă nu au fost mai mult de 14 grade Celsius, turiştii au făcut şi plajă, pentru a obţine primul bronz din acest an.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.