May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cinci morţi, printre care trei copii, după ce un adolescent a pătruns cu o macetă într-o grădiniţă din Brazilia şi a făcut măcel

2 min readO adevărată tragedie s-a produs, în cursul zilei de marţi, într-o grădiniţă din Saudades, Brazilia, după ce un adolescent a pătruns cu o macetă în unitatea respectivă şi a ucis cinci persoane.

Atacul a avut loc asupra unei grădiniţe din Saudades People’s Press via Estadao

Copiii care au fost ucişi în atacul din Brazilia aveau între şase luni şi doi ani.

Iniţial, primele informaţii arătau că două persoane au fost ucise şi alte două au fost rănite, însă bilanţul victimelor a crescut cu trecerea timpului. Conform Estadao, atacatorul de 18 ani, identificat drept Fabiano, a pătruns cu o macetă în grădiniţa respectivă şi a început să lovească la întâmplare, în stânga şi în dreapta.

Surse din cadrul Poliţiei Militare, citate de sursa amintită, susţin că trei copii, cu vârste cuprinse între şase luni şi doi ani, au murit în atacul din Brazilia. Şi-au mai pierdut viaţa o educatoare şi un alt angajat al grădiniţei respective.

Citește și:

600.000 de copii din România, fără acces la educaţie în pandemie. Soluţii pentru recuperarea materiei
Moarte violentă pentru o femeie care ieşise să-şi plimbe câinii. Un urs ar fi atacat-o într-o zonă rurală din Colorado

Forţele de ordine susţin că atacatorul nu avea antecedente penale şi s-a deplasat către grădiniţa respectivă cu ajutorul unei biciclete. Adolescentul a atacat prima dată o educatoare în vârstă de 30 de ani. În ciuda rănilor căpătate, femeia a reuşit să se refugieze într-o cameră în care se aflau un angajat al grădiniţei şi patru copii şi a încercat să-l avertizeze pe angajatul respectiv de pericolul existent.

Ancheta continuă în cazul adolescentului care a ucis cinci persoane într-un atac în Brazilia
Adolescentul a reuşit să pătrundă în camera respectivă şi a lovit din nou. Două fetiţe care aveau sub doi ani fiecare şi educatoarea au fost ucise pe loc. Un alt copil şi celălalt angajat al grădiniţei au murit la spital. Identitatea victimelor încă nu a fost dată publicităţii.
Până la sosirea forţelor de ordine, adolescentul a fost imobilizat de mai mulţi martori. Atacatorul prezenta o rană vizibilă în zona gâtului, însă era interesat de numărul persoanelor pe care a reuşit să le ucidă.

Ancheta continuă în acest caz, urmând ca forţele de ordine să percheziţioneze casa adolescentului în speranţa că se găsesc detalii despre motivul care a stat la baza atacului, dar şi eventuale informaţii despre posibilitatea de a fi existat un complice sau mai mulţi.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.