May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VIDEO. Partida Manchester United – Liverpool, amânată după ce terenul a fost invadat de suporteri

1 min readO manifestaţie a suporterilor echipei Manchester United, care au invadat terenul arenei Old Trafford, duminică seară, a provocat amânarea meciului din etapa a 34-a a campionatului englez de fotbal pentru o dată nedeterminată.

Incidentul a privat-o pe Manchester City de o posibilă adjudecare a titlului de campioană înaintea returului din semifinalele Ligii Campionilor cu PSG, de marţi.Reacţia suporterilor a venit din cauza scandalului generat de anunţul creării Super Ligii europene, competiţie dorită de mai multe cluburi disidente, între care Manchester United, dar la care s-a renunţat rapid datorită mobilizării fanilor, relatează Agerpres. BREAKING: Angry Manchester United fans are staging a protest against the club’s owners after getting inside their Old Trafford stadium.
Read more: https://t.co/UlMC47LNkj pic.twitter.com/dDtHI04cGa
— Sky News (@SkyNews) May 2, 2021 Drept urmare, cursa pentru titlu a fost perturbată în Premier League. În caz de victorie a lui Liverpool, campioana en titre, Manchester United, ocupanta locului 2 în clasament, nu ar mai fi putut matematic ajunge liderul City, cu patru etape înainte de final.Lider în clasament este Manchester City cu 80 pct, urmată de Manchester United 67 pct, Leicester 63 pct, Chelsea 61 pct, Tottenham 56 pct, West Ham 55 pct, Liverpool 54 pct etc.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.