May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VIDEO Actrița Manuela Hărăbor, Teatrul Stela Popescu, lectură-cadou de Paști: Doresc ca Sfânta Lumină a Învierii să vă lumineze mințile și să vă încălzească inimile d-voastră, ale tuturor. Hristos a înviat!

2 min read


Actrița Manuela Hărăbor de la Teatrul „Stela Popescu” a distribuit pe grupul ActiveNews pentru România în prima zi de Paști o filmare în care lecturează unui fragment din cartea „Sfânta Lumină – Minunea din Sâmbăta Mare de la mormântul lui Hristos” de Haralambie Skarlakidis.
 
„Mă bucur că am fost împreună în această sfântă și minunată zi și vă spun și eu, din tot sufletul meu, Hristos a înviat!”, își încheie actrița cele 5 minute de poveste. Îi răspundem „Adevărat a înviat!” și îi mulțumim pentru darul pe care l-a făcut cititorilor noștri și, ca să înmulțim lumina, publicăm filmarea și pe pagina web a ActiveNews. 

 „Partea centrală a cărții-document „Sfânta Lumină” de Haralambie K. Skarlakidis constituie o încântătoare călătorie în timpul în care, prin mijlocirea povestirilor și a mărturiilor zecilor de pelerini, cronografi, cruciați, istorici musulmani, închinători creștini și simpli călători, s-a săvârșit minunea Sfintei Lumini, pe care, ori au trăit-o de aproape, ori au aflat despre ea de la martori oculari. “Minunea Sfintei Lumini este o reamintire și o pecetluire a minunii Învierii Lui Iisus Hristos. Cele două minuni sunt în esență identice și nedespărțite. Acceptarea  autenticității minunii Sfintei Lumini constituie în esență acceptarea Învierii Lui Hristos și, prin extensie, a Înseși Dumnezeirii Lui.” Doresc ca Sfânta Lumină a Învierii să vă lumineze mințile și să vă încălzească inimile d-voastră, ale tuturor. Hristos a înviat!”, a transmis actrița Manuela Hărăbor în descrierea filmării, pe care o găsiți mai jos:
 

 
 
 Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.