May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Taximetristul care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului de negăsit de 24 de ore

2 min readVideo

De Andre Rotaru.Publicat: 03.05.2021, 13:57.
Actualizat: 03.05.2021, 13:57

Un taximetrist este căutat de mai bine de 24 de ore după ce, în noaptea de Înviere, a lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală.

Vezi și

Imaginile şocante surprinse de o cameră de supraveghere arată că şoferul nici măcar nu opreşte maşina ca să vadă în ce stare este victima, deşi femeia zace nemişcată la pământ.
Şoferul nu a fost găsit până la această oră, poliţiştii din Capitală îl caută în continuare. Au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, tocmai pentru a încerca să îl identifice.

Incidentul s-a întâmplat în Noaptea de Înviere, femeia încerca să traverseze pe această trecere de pietoni, pentru a ajunge la o biserică din zonă să ia lumină.

Citește și:

Femeie din București, accidentată pe trecerea de pietoni de un taximetrist când se ducea la Înviere. Șoferul a fugit de la locul accidentului
Un adolescent, principalul suspect în cazul uciderii taximetristului român din Londra

A acordat prioritate altor pietoni
În momentul în care a ajuns la jumătatea trecerii, a fost lovită din dreapta de către un taximetrist, care a acordat prioritate cu doar câţiva metri mai în spate, unor alţi pietoni.
În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, imediat după accident, femeia este trântită la pământ, iar şoferul taxiului o ocoleşte pur şi simplu, iar apoi fuge şi îşi continuă drumul în viteză.

Femeia a ajuns chiar în acea seară la Spitalul Floreasca, din fericire nu a suferit răni grave, a rămas peste noapte sub observaţie şi a fost externată a doua zi dimineaţă, dar rudele femeii spun că acuză în continuare dureri.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.