May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Presupuşi hoţi, stropiți cu benzină după ce s-ar fi năpustit asupra unui bărbat care făcea plinul maşinii, în Chile

2 min readVideo

Filmările, postate pe Reddit, arată cum un client care își umple mașina cu benzină la o stație de alimentare este abordat de nişte oameni care se aflau într-o dubă albă.

Presupuşi hoţi, stropiți cu benzină după ce s-ar fi năpustit asupra unui bărbat care făcea plinul maşinii, în Chile Reddit

Presupuşi hoţi, stropiți cu benzină după ce s-ar fi năpustit asupra unui bărbat care făcea plinul maşinii, în Chile

Autoutilitara parchează aproape de mașină, venind cu viteză mare, iar trei bărbați cu glugă sar la omul care îşi făcea plinul, în ceea ce ar putea fi interpretat ca un atac sau un jaf.

În timp ce doi încearcă să fugă, unul încearcă să ocolească partea din spate a mașinii și să sară pe scaunul șoferului, dar proprietarul autoturismului se luptă și îl împinge. Furgoneta începe apoi să se îndepărteze, în timp ce este pulverizată cu benzină de către victimă.

Citește și:

Angajatul unui magazin din Capitală, bătut de părinţii unor fete care au fost prinse în timp ce furau

Prezenţa de spirit l-a salvat

Hoții ar fi reușit să scape de la fața locului, șoferul continuând să îi stropească cu benzină în timp ce bărbaţii au încercat o evadare rapidă. Potrivit filmările, se crede că scena a avut loc în Chile. Nu este clar ce s-a întâmplat după, potrivit Daily Mail.
Mulți utilizatori au comentat videoclipul, unul spunând că pulverizarea combustibilului este despre ”trimiterea unui mesaj” hoților. Un altul a subliniat că pulverizarea camionetei cu combustibil ar permite identificarea mai rapidă a făptaşilor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.