May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fiică disperată îi face respirație gură la gură mamei bolnave de Covid într-un spital arhiplin din India. Femeia a murit

2 min readVideo

Noi poveşti cutremurătoare ies la iveală din coşmarul valului II de Covid care a lovit India. Două surori au fost filmate cum din disperare îi fac respiraţie gură la gură mamei lor bolnave de Covid, care nu mai putea să respire şi nu avea oxigen.

O fiică disperată îi face respirație gură la gură mamei bolnave de Covid într-un spital arhiplin din India. Femeia a murit Youtube / NDTV

Acesta este momentul în care o fiică disperată i-a făcut resuscitare gură la gură mamei bolnave de Covid, într-o încercare zadarnică de a-i salva viața, la un spital arhiplin din India. Imagini surprinse sâmbătă la un spital din nordul statului Uttar Pradesh le arată pe cele două fiice aplecate asupra unei tărgi unde mama lor stă nemișcată. Fără medici în jurul lor, una dintre fiice îi face mamei respirație gură la gură în timp ce cealaltă soră privește scena. Femeia a murit în cele din urmă. Medicii au spus că a fost adusă la spital „pe patul de moarte” și, până când au putut să intervină, aceasta murise. Doctorii sunt suprasolicitați iar spitalele nu mai au paturi, oxigen și medicamente.
Nu este singura poveste șocantă care vine din India. O femeie din orașul indian Firozabad, lângă Agra, în statul Uttar Pradesh, a ajuns să ducă acasă cadavrul soțului ei mort de Covid de la un spital de stat într-o ricșă electrică, deoarece nu a putut găsi o ambulanță care să-l transporte. Un fiu acuză că mama lui a murit de Covid după ce poliția i-a luat butelia de oxigen pentru a i-o da unei alte persoane, considerate mai importantă. Doi frați au transportat cadavrul mamei lor pe o motocicletă, către crematoriu. Pe 26 aprilie, imagini cu o femeie care-și transporta fiul decedat într-o ricșă au făcut înconjurul internetului.

India trece prin cel mai grav al doilea val de Covid din lume. A raportat astăzi 368.147 de cazuri noi – a 12-a zi consecutivă în care cazurile au depășit pragul de 300.000. Alte 3.417 decese anunțate luni ridică bilanțul total al morților la 218.959 – al treilea cel mai mare din lume după SUA și Brazilia, deși analiștii avertizează că adevăratul număr ar putea de fi de până la zece ori mai mare.

India se află în pragul unuia dintre cele mai întunecate momente de la independență. Prim-ministrul Narendra Modi și guvernul său au fost acuzați de exacerbarea crizei pentru că au permis prea repede relaxarea restricțiilor care a dus la evenimente religioase cu zeci de mii de oameni și la mitinguri politice.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.