May 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Marea Britanie ar putea renunța la regula distanţării fizice de pe 21 iunie. Anunțul făcut de Boris Johnson

2 min readPremierul britanic Boris Johnson a afirmat că sunt şanse mari ca din 21 iunie să nu mai fie nevoie de regula distanţării fizice în Anglia, relatează BBC.

Marea Britanie ar putea renunța la regula distanţării fizice de pe 21 iunie. Anunțul făcut de Boris Johnson Profimedia

Premierul britanic a spus că sunt „șanse mari ” ca regula distanței sociale de peste un metru să fie anulată pe 21 iunie.

În timpul vizitei sale de campanie la Hartlepool, prim-ministrul britanic a spus că, „aşa cum stau lucrurile şi la modul în care merg lucrurile” cu vaccinul, distanţarea fizică s-ar putea încheia. “Apar rezultate bune în ceea ce priveşte situaţia epidemiologică. Cred că din 21 iunie am putea renunţa la regula distanţării fizice. Trebuie să vedem cum evoluează boala, dar eu acum aşa cred”, a declarat premierul.

„Depinde încă de date, nu o putem spune categoric încă. Trebuie să analizăm situația epidemiologică pe măsură ce înaintăm. Trebuie să analizăm unde ajungem cu boala. Dar eu așa simt acum că putem renunța”.

Boris Johnson a indicat că Marea Britanie ar putea permite călătoriile în străinătate de pe 17 mai – dar a îndemnat la precauție. În această săptămână sunt așteptate mai multe detalii pentru a confirma când și cum se vor relua călătoriile internaționale în Anglia. Premierul britanic a promit mai multe detalii „ cât de repede putem”, dar că „trebuie să fim foarte, foarte stricți”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.