May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Incendiu la un bloc din Constanţa, oamenii au sărit pe geam ca să se salveze. Trei persoane au ajuns la spital

2 min readVideo

Speriaţi de moarte, locatarii unui bloc din Constanţa au sărit pe geam ca să scape dintr-un incendiu. Unul dintre apartamentele de la parter a luat foc, iar oamenii nu mai puteau respira din cauza fumului gros.

Incendiul a avut loc în cartierul din containere, care a fost construit pe vremea lui Radu Mazăre, pentru beneficiarii de ajutor social. Abia respirând, o tânără a fost dusă pe braţe la ambulanţă. Opt oameni au nevoie de mască de oxigen după ce s-au înecat cu fum. Alţi 75 s-au salvat singuri, înainte să ajungă pompierii.
Martor: Au sărit pe geam mulţi, pe geam au sărit

Când au ajuns pompierii, în bloc deja nu se mai putea vedea nici la un pas distanţă.

Martor: A venit cu masca aia, ne-a luat de mână şi pe bâjbâite am ieşit pe scări.
Incendiul a izbucnit în apartamentul unei femei care locuieşte la parter. Era plecată la o vecină şi bănuieşte că totul a pornit de la un scurtcurcuit.
Proprietara locuinţei arse: Eu am avut numai frigiderul în priză, aveam televizorul şi un aparat mic. În rest, n-am avut nimic.

Administratorul are altă ipoteză
Bogdan Chircorian, administrator: Panoul electric pare în regulă. Se pare că este vorba de o candelă, nu de panoul electric. Informaţiile sunt contradictorii, dar tind să cred că este vorba de o candelă.
Trei persoane au ajuns la spital în urma incendiului, dar sunt în afara oricărui pericol. Blocul este construit din containere suprapuse. Fostul primar, Radu Mazăre, a şi stat o noapte în arest, după ce DNA l-a acuzat că a primit 175.000 de euro mită de la un om de afaceri ca să câştige licitaţia pentru construirea întregului cartier.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.